Vrouwencirkel – Goes (Zeeland)

Vrouwencirkel Goes. Op zoek naar een ontspannen middag in Goes? Boya Gaspersz geeft bijzondere Retreats en energy healing in Zeeland.

Er gebeurt momenteel zoveel in deze wereld. We moeten er allemaal onze plek in vinden. Voor de één lijkt het allemaal zo makkelijk te gaan terwijl het voor de ander juist weer heel veel energie kost. Steeds vaker lopen vrouwen bewust of onbewust tegen negatieve gevoelens en emoties aan waar ze jarenlang helemaal niets mee doen. Hierdoor lijkt het alsof je niet verder komt in het leven terwijl je dit juist wel wilt. Bij Leboya Reiki Retreats in Goes maak je weer verbinding met je innerlijke zelf en reflecteer je samen met een Leboya praktijk coach. Ervaar je innerlijke rust en de vrijheid in je leven. Meld je aan voor een ontspannen middag bij de vrouwencirkel.

Vrouwencirkel Goes Leboya is iedere laatste zaterdag van de maand te vinden bij Cityzen Goes. Hier komen we in een ontspannen sfeer met elkaar samen en houden we bijzondere Reiki Retreats. Heb je vragen over de Reiki Retreats in Goes? Neem dan gewoon contact met ons op. Wil je ons volgen op Instagram? Ga dan naar: https://www.instagram.com/boyagaspersz/