Reiki voor honden

Net als bij mensen hebben ook honden een energetisch lichaam. Wanneer je hond uit balans is heeft dit effect op de energie huishouding van je hond. Er ontstaan net als bij mensen blokkades op fysiek, mentaal of emotioneel niveau. Dit uit zich in bijvoorbeeld huidklachten door jeuk of allergie, een verstoord slaapritme, gedragsproblemen door stress of angst, onzekerheid of pijn. Naast dat reiki erg ontspannend is voor jouw hond werkt het erg ondersteunend bij bovenstaande klachten. Reiki activeert het zelfhelend vermogen van jouw trouwe viervoeter.🐾

Let wel: Reiki vervangt niet de reguliere zorg of training voor dieren.

Boya is Reiki Master en geeft reiki door aan mens & dier. Afhankelijk hoe de hond reageert op reiki kan een behandeling op afstand of een fysieke behandeling worden gedaan waarbij tevens eerst met behulp van een chakrascan alle chakra’s in balans worden gebracht. Tijdens de behandeling wordt gekeken naar lichaamstaal en signalen die de hond aangeeft.

Wil jij een gelukkige hond op fysiek, mentaal en emotioneel niveau? Reiki is een liefdevolle massage voor de ziel.🐾

Maak een afspraak!

Tarieven reiki journey voor honden. 3 sessies € 195,-

( Tarieven zijn inclusief BTW en exclusief km vergoeding a €0,21 per km | eerste 10 km vrij )


Reiki retreat op het strand samen met je hond.

Je kunt ook samen met je hond aankomen waaien op het strand. Jullie gaan samen genieten van een ontspannen reiki retreat. Met de geluiden van de dansende golven op de achtergrond en de streling van de wind over je huid en met alles wat is wordt dit voor jullie samen een bijzondere ervaring. Een reiki retreat op het strand is voor kalmte, ontspanning en verbinding.

Cadeautje :Tijdens een reiki retreat laat ik jouw hond ook een inzichtkaart kiezen uit één van de prachtige kaartendecks. Deze kaart geeft een spirituele boodschap en biedt inzicht op een situatie die momenteel speelt. Laat je verrassen door deze boodschap. Jouw hond kent je echt!

Locatie : Strand Oostkapelle – Berkenbosch

Een reiki retreat is mogelijk op zondag ochtend.

Tijd: maximaal 40 minuten

Tarieven Reiki retreat: € €65 nu € 39,-