Over mij

Van jongs af aan was ik altijd bezig met honden en paarden. Maar een harde val van een paard en een nare ervaring met een hond zorgde ervoor dat ik mij hart sloot. Ik vertelde mezelf heel lang dat ik bang was voor honden en paarden. Tijdens mijn opleiding tot holistisch therapeut heelde ik dit stuk in mij en ging ik mij zelfs verdiepen in holisme bij dieren. Ik verlangde ook weer naar een hond in mijn leven. En zo kwam Stevie onze prachtige labrador.  

Tijdens zijn puppy tijd, merkte ik dat ik opnieuw geconfronteerd werd met mijn angsten. Om die reden ging ik  samen met een gedragsdeskundige voor honden aan de slag om honden te leren begrijpen en om in verbinding te komen met Stevie zodat we goed konden samenwerken. Dit ging via de methode van Turid Rugaas een Noorse hondentrainer die werkt met de kalmerende signalen van honden. Voor mij was dit magisch en ik ontdekte  dat ik mijn tools als holistisch therapeut kon inzetten bij mensen en dieren.  Omdat ik heel graag met honden wilde gaan werken ging ik vrijwillig Reiki geven honden in het dierenasiel. Reiki is een liefdevolle, helende energie die het zelfhelend vermogen activeert. 

Stap voor stap ontwikkelde ik mij in de wereld van honden en ik ben¬† ik als dierentolk aan de slag gegaan. Door telepathisch verbinding te maken kom ik in de energiewereld van honden waar ik intu√Įtief, emoties en gedrag vertaal naar de mensen waarmee ze samenleven.¬†

Ik ben gedragsdeskundige in opleiding aan het Nordic Education Centre for Ethical Dogtraining waar op een welzijnsgerichte manier gewerkt wordt volgens de methode van Turid Rugaas. 

 

 

Veel liefs Boya
 
 

Opleidingen & cursussen

Michael PilarcyckMaximum Potential 2020
Michael Pilarcyck8 weken Roadmap Leef je mooiste leven 2020
NLP PractionerGecertificeerd NLP practioner – 2020
NLP CoachGecertificeerd NLP coach -2020
NLP Time line Therapy¬ģGecertificeerd Time line Therapy¬ģ- 2020
NLP HypnotherapieGecertificeerd Hypnotherapeut- 2020
Energy Recharge managementFitmind Academy 2020
REIKI 1Reiki 1 Practioner & behandelaar 2021 Zoma opleidingen
REIKI 2
REIKI Master
Reiki 2 behandelaar 2021 Zoma opleidingen
Reiki Master
Holistisch therapeutHolistisch therapeut in opleiding 2021 Zoma opleidingen
Healing voor mens & dierAnimal Soul Academy 2023
Masteropleiding dierencommunicatieAnimal Soul Academy 2023-2024