Over mij

“Durven kiezen voor verandering brengt licht en vrijheid in je leven”

– Boya Gaspersz

Mijn naam is Boya Gaspersz uit Goes en ik ben 37 jaar. Naast dat ik een enorme passie heb voor persoonlijke ontwikkeling en de kracht van gedachten geloof ik ook dat je lichaam slimmer is dan je hoofd.
 
In de afgelopen jaren ben ik met mijn bedrijf Leboya Lashes vooral bezig geweest met uiterlijke schoonheid, maar met mijn Intuïtieve kracht voelde ik vaak ook de bewuste of onbewuste zoektocht naar innerlijke schoonheid. Alle ontmoetingen, gesprekken en gebeurtenissen inspireerde mij om vrouwen die het nodig hebben te gaan helpen zich weer te verbinden met hun innerlijke schoonheid en kracht.

 

Een missie vanuit mijn hart.

2 jaar geleden begon mijn transformatie naar Mindset expert, NLP Coach, Reiki behandelaar en Holistisch therapeut i.o.

Met deze expertise kan ik je helpen om lichaam en geest in balans te brengen. Om je bewust te maken van de manier waarop je denkt en welk effect dit heeft op je emoties en gedrag. Maar ook om verbinding te maken met je lichaam om te voelen hoe het is als je vertrouwt op je intuïtie.

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en zullen goed moeten blijven samenwerken om bij je innerlijke bron te blijven waar je innerlijke rust, zelfliefde en kracht vindt.

Bij Leboya Retreats ben je van harte welkom voor coaching, therapie meditatie en reiki retreats. Met een holistische benadering werken we gericht aan je onbewuste mind en het zelfhelend vermogen van je lichaam.

Naast coach-& healing retreats starten we op binnenkort met de vrouwencirkel-retreat.­čĺť Dit wordt heel bijzonder en echt magisch.

 
Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten!
Veel liefs Boya
 

Opleidingen & cursussen

Michael PilarcyckMaximum Potential 2020
Michael Pilarcyck8 weken Roadmap Leef je mooiste leven 2020
NLP PractionerGecertificeerd NLP practioner – 2020
NLP CoachGecertificeerd NLP coach -2020
NLP Time line Therapy®Gecertificeerd Time line Therapy®- 2020
NLP HypnotherapieGecertificeerd Hypnotherapeut- 2020
Energy Recharge managementFitmind Academy 2020
REIKI 1Reiki 1 Practioner & behandelaar 2021 Zoma opleidingen
REIKI 2Reiki 2 behandelaar 2021 Zoma opleidingen
Holistisch therapeutHolistisch therapeut in opleiding 2021 Zoma opleidingen