NLP Coaching

NLP

Het staat voor Neuro linguïstisch programmeren. Het is hoe we de taal van ons brein gebruiken om consequent onze specifieke en gewenste resultaten te bereiken.

  • Heb je behoefte aan meer zelfvertrouwen?
  • Wil je sterker in je schoenen staan?
  • Wil je dichter bij jezelf komen?
  • Ben je opzoek naar innerlijke rust?
  • Wil je meer geluk ervaren in je leven?
  • Wil je meer succes?
  • Wil je weten waarom je doet wat je doet of juist niet doet? Wil jij jouw emoties en gedrag leren begrijpen of veranderen?

Neurologisch onderzoek heeft aangetoond dat het brein zich gedurende je leven constant ontwikkelt en aanpast. Ieder mens heeft bij de geboorte een ongeveer gelijk brein, maar door het leven en de ervaringen van de mens ontwikkelt het brein zich en past zich aan op basis van de ervaringen. ( het programma van je brein)

Het brein is heel slim, het doet er altijd alles aan om je te beschermen. Maar soms is dit niet meer nodig, soms werkt het zelfs tegen je zonder dat je er bewust van bent. Het is het brein dat een programma afspeelt. Dit programma heeft invloed op jouw gevoel en emoties en uiteindelijk op je gedrag. Het programma is gebaseerd op een ervaring uit het verleden. En het zorgt ervoor dat je NU doet wat je doet of juist niet doet.

De hoogste tijd om te onderzoeken waarom jouw brein het programma zo afspeelt.

Het is tijd om je brein te herprogrammeren.

Als NLP coach kan ik jou hierbij helpen.

Ik kan je helpen om negatieve en onverwerkte emoties zoals angst, verdriet, woede en frustratie te leren begrijpen en te verlichten. Uiteindelijk ben je instaat om de positieve functies hiervan te gaan inzetten zodat je jouw gevoel, emoties en gedragingen kunt veranderen en uiteindelijk beter zal gaan functioneren.

NLP is een enorm krachtige methode voor je persoonlijke ontwikkeling. Het helpt je om beter te communiceren en om onbewuste patronen die jou niet meer dienen los te laten.

Tijdens de coachsessie kan Time line Therapy ®, Hypnotherapie en mediatie ingezet worden.


Heb jij de behoefte om jezelf te leren begrijpen, iets in je leven te veranderen en de mooiste versie van jezelf gaan ontdekken?

Waarmee kan ik jou dan helpen?

[contact-form-7 id=”83″ title=”Contactformulier 1″]