Honden coachingšŸ¾

Snuffelen, observeren & verbinden.

In drie stappen verbinding maken en je hond opnieuw ontmoeten.

Snuffelen, staat voor rust en kalmte. Vanuit dit punt kun je elkaar (opnieuw) ontdekken. Observeren is om te kijken en te voelen wat nodig is in proces. Verbinden is voor een liefdevolle relatie tussen mens en hond. Een relatie gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen.

Herken je dat? Je geniet er wel van om met je hond te wandelen, maar deze wandeling brengt vaak ook onrust, stress en angst met zich mee. Tegemoet komende honden, loslopende honden, fietsers, hardlopers het is vaak een grote uitdaging voor jullie.

Of maak jij je zorgen als jouw hond alleen thuis is. Zou je willen dat jouw hond meer zelfvertrouwen heeft in deze situatie.

Heeft jouw hond terugkerende fysieke klachten? Ben je al bij de dierenarts geweest en wil je nu echt verder kijken waar deze klachten vandaan komen?

Ik wandel in 3 stappen met jullie mee. Met een holistische benadering onderzoeken we vanuit rust en kalmte wat jullie nodig hebben om weer met elkaar in verbinding te komen. Zodat mens en hond elkaar kunnen begrijpen en ongewenst gedrag kan transformeren, pijn te verlichten en emoties gezien en gevoeld kunnen worden.

Honden coaching bestaat uit 3 individuele sessies van max 1,5 uur.

Traject: 3 sessies ā‚¬ 245,-

Maak een afspraak!