Een brief van jouw hond

Ontvang een persoonlijke brief van jouw hond.

Een liefdesbrief die rechtstreekst binnenkomt in je hart. Een brief vol licht en liefde die je keer op keer terug wilt lezen omdat het de mooiste boodschap bevat die jij op dit moment nodig hebt. Als dierentolk maak ik telepathisch contact met jouw hond d.m.v. een reading en samen schrijven we een brief.

Deze brief geeft inzicht in levensvragen, relaties, familie- en gezinssituaties of problemen die jij of de hond momenteel ervaart. Maar ook kan de brief meer duidelijkheid geven over emoties die bewust of onbewust in jullie systeem aanwezig zijn.

Honden voelen heel erg veel en kunnen energieën van mensen overnemen waarmee ze samenleven. Ze kennen hun mensen daarom als geen ander. Door de hond de gelegenheid te geven om deze energieën bespreekbaar te maken en in liefde weer aan je terug te geven gaan jullie elkaar begrijpen en wordt jullie band nog sterker.

Soms laat de hond mij een specifiek beeld, kleur, woord of letter(s) zien wat jij niet direct herkent maar weet dat jouw hond je dan uitnodigt om te vertragen en je hart nog iets verder open te stellen zodat jij dit kunt onderzoeken. Een na gesprek voor extra verdieping in de brief is dan aan te raden.

Deze zomer wil ik je graag de kans geven om deze unieke manier van communiceren met je hond te ervaren. Ontvang een persoonlijke brief van jouw hond. Heb jij momenteel vragen over of aan je hond? Heeft je hond fysieke ongemakken of gedrag wat jij niet goed begrijpt. Het is tijd om in gesprek te gaan.

🦴 Reading is op afstand.

🦴 Voor de reading zijn 3 foto’s nodig.

🦴 Stel maximaal 3 vragen aan je dier.

🦴 Ook mogelijk voor je overleden dier.

🦴 Na de reading ontvang je de brief.

🦴 Optioneel Nabespreking en advies via Whats app of Zoom (45 minuten)

____________

Wat is een reading d.m.v. een brief een prachtige manier om met onze hond Castor te praten. Via een vriendin bij Boya terecht gekomen. Hoe bijzonder is het dat hij samen met Boya inzichten aan ons gezin heeft gegeven, waarmee wij bewuster zijn geworden en verder kunnen. Dank hiervoor. – D-

Toen ik de brief ontving kreeg ik meteen kippenvel. Ik kreeg antwoord op een vraag die ik graag had willen stellen. – K-

De brief was confronterend maar oh zo mooi -L-