Dierencommunicatie & healing

Reading voor je hond

Verbind je met licht & zachtheid, laat los wat je niet meer dient.

Wil jij je hond wat vragen? Laat je hond ongewenst gedrag laat zien wat voor jou onverklaarbaar is. Een reading op energetisch niveau kan ondersteuning bieden. Maar ook als je je hond beter wilt leren begrijpen of diepere verbinding met elkaar wilt ervaren kan het een bijzondere ervaring zijn om met je hond in gesprek te gaan.

Tijdens een sessie heb ik verbinding met de hond op zielsniveau. Hier kunnen we zuiver communiceren. Ik luister naar wat de hond te vertellen heeft. De hond heeft een stem en ik vertaal dit naar jou. Een reading biedt inzichten waar jij samen met je hond verder mee kunt. Voor honden is dit een hele herkenbare vorm van communiceren. Ze waarderen de tijd die je voor ze neemt en de ruimte die ze krijgen om te communiceren.

Dieren kunnen ook energieën van de mensen waarmee ze samenleven overnemen. Gedrag, emoties of pijn van je huisdier kan ook een energie van jou zijn. Breng daarom regelmatig jullie energetisch systeem in balans. Een sessie kan enorm waardevol zijn. Met een holistische benadering onderzoek ik blokkades op alle holistische niveaus bij mensen met hun hond.

Cadeautje :Tijdens de reading laat ik jouw hond ook een inzichtkaart kiezen uit één van de prachtige kaartendecks. Deze kaart geeft een spirituele boodschap en biedt inzicht op een situatie die momenteel speelt. Laat je verrassen door deze boodschap. Jouw hond kent je echt!

Tarieven sessie: Reading voor je hond € 125,-

🦴 Reading is op afstand.

🦴 Voor de reading zijn 3 foto’s nodig.

🦴 Stel maximaal 3 vragen aan je dier.

🦴 Energetische healing voor je dier. ( Intuïtief of op een aangegeven plek)

🦴 Ook mogelijk voor je overleden dier.

🦴 Direct na de reading ontvang je een uitgebreid verslag van de reading.

🦴 Nabespreking en advies via Whats app of Zoom .